Siste utgave av Rådgivning for spiseforstyrrelser sitt medlemsblad ROS info handlet om skam. NORSKE HEMMELIGHETER pryder hele forsiden med en hemmelighet som kanskje føles skamfull for innsenderen.

01_desillustrert_cathrine_louise_finstad_illustrasjon_tekst_ROS

Artikkelen går over 3 sider og gjennomillustrert av hemmeligheter sendt inn via norskehemmeligheter.no. Vi håper at prosjektet kan være et lite bidrag til å redusere skamfølelsen mange kjenner på, og avslutter artikkelen med denne ønskedrømmen:

«Vår erfaring er at vi har fått en større forståelse og respekt for hemmelighetene etter hvert som som årene har gått. Altså jo mer vi har sett, lest og jobbet med prosjektet – jo mer innsikt har vi fått. På samme måte håper vi at vårt publikum får et bredere syn på både sine medmennesker og folks tanker og følelser ved å følge nettsiden. Kanskje vil noe slutte å være hemmelig fordi vi endelig tør å snakke om det?»

01d_desillustrert_cathrine_louise_finstad_illustrasjon_tekst

Artikkelen om NORSKE HEMMELIGHETER begynner med overskriften Ikke si det til noen der ordet «ikke» er strøket ut…

01e_desillustrert_cathrine_louise_finstad_illustrasjon_tekst

Så fin ble helside nummer 3 med hemmelighet om feminisme og den egentlige årsaken til at en person valgte å bli vegetarianer…

01g_desillustrert_cathrine_louise_finstad_illustrasjon_tekst

Måtte ta med denne innholdsfortegnelsen også fordi vi er i så godt selskap! I samme nummer er blant andre Kristian Fjellanger som helt uten filter forteller om det å være feit, kropp og skam.

01f_desillustrert_cathrine_louise_finstad_illustrasjon_tekst

Og til sist Instagrambildet (@desillustrert) som allerede har fått hjerter og klapp – Tusen takk!