På onsdag var hele sendingen til Tekstbehandlingsprogrammet på Radio Nova viet NORSKE HEMMELIGHETER! Det var en utrolig hyggelig seanse med to dyktige solstråler som faktisk delte av sine egne hemmeligheter! I tillegg var det ekstra stas å høre hemmeligheter fra prosjektet lest opp av ukjente stemmer.

Det er alltid gøy å få snakke om NORSKE HEMMELIGHETER, og det er særlig stas når det dukker opp spørsmål som går litt under overflaten. Som for eksempel spørsmål om kriminelle hemmeligheter eller om betydningen av prosjektet. Et viktig poeng som vi ikke kan få sagt nok er at samlingen av hemmeligheter fra 2009 til i dag inneholder unik informasjon om tankene nordmenn aldri vil fortelle til noen… andre enn NORSKE HEMMELIGHETER da.

Les hele nettsaken her!

«Gjennom bloggen får vi innsikt i hva veldig mange i Norge skjuler. Og så får vi mange gode tilbakemeldinger fra folk som forteller at det betyr mye å få sin hemmelighet illustrert. Noe av fascinasjonen kommer nok også i at lesere kan oppdage at flere har samme hemmelighet som dem selv.»

27_desillustrert_cathrine_louise_finstad_illustrasjon_tekst

Og endelig skal min fine tante Guri få se meg iført verdens deiligste strikkagenser! Det måtte en radiotur til før jeg fikk somla meg til å sende bilde…

Vaskeanvisning til tantestrikka genser.

Vaskeanvisning til tantestrikka genser.