Galleri- og museumsbloggen har skrevet om NORSKE HEMMELIGHETER. Forfatteren av innlegget, Aina Graven, skriver at hun er en av prosjektets faste lesere og at hun er innom bloggen hver eneste dag. Så lykkelig man kan bli av å lese sånt!

Aina Graven synes at det som gjør NORSKE HEMMELIGHETER så spennende er at alt som deles er så usensuert. Til tross for at noen hemmeligheter stikker i magen.

Hun skriver videre «Norske hemmeligheter.no er et godt eksempel på hvordan man kan bruke postmoderne formidling. Her inviteres publikum til å sende inn sine egne sannheter og fortellinger og kunstnerne/illustratørene/forfatterne for bloggen bruker disse hemmelighetene til å skape et bilde som kan deles videre. På denne måten blir publikum aktive deltakere i skapelsen av kunsten. I tillegg får et stort publikum tilgang til kunsten gjennom sosiale medier.»

Hun mener også at at vi som jobber med NORSKE HEMMELIGHETER har lykkes med jobben vi gjør ettersom bloggen har en stor leserskare samt høy deltakelse i å dele hemmeligheter. «De har fanget oppmerksomheten til et bredt publikum og flere publikummere engasjerer seg for at illustrasjonene kan leve videre på bloggen.»

KIlde: skjermdump galleriogmuseumsbloggen.wordpress.com

KIlde: skjermdump galleriogmuseumsbloggen.wordpress.com

Galleri- og museumsbloggen er bloggen til klassen som våren 2014 følger bransjekurset i Galleri og museum ved Handelshøyskolen BI. Bloggen er et sted hvor galleri- og museumsklassen skal diskutere kursets ulike problemstillinger i lys av pensum, aktualitetsstoff og opplevelser i bransjen. Et utvidet klasserom.