Jeg skal holde foredrag om NORSKE HEMMELIGHETER for KUNSTTERAPIFORENINGEN, en landsdekkende forening av kunstterapeuter. Da er det selvsagt flott å kunne fortelle om hva det betyr å få sine dypeste, innerste tanker illustrert som hemmelighet!

Sist jeg stilte leserne av NORSKE HEMMELIGHETER et spørsmål kom det en haug med kommentarer og meldinger som var utrolig nyttige! Den gang skulle jeg snakke om det var et behov for en side som NORSKE HEMMELIGHETER. Og det kom vi frem til at det var!

Så jeg prøver meg igjen med et spørsmål ut til dere som følger prosjektet. Hva betyr det å se sin hemmelighet eller en hemmelighet du kjenner deg igjen i illustrert? Gi gjerne din tilbakemelding i kommentarfeltet under eller helt anonymt via innsendervinduet på nettsiden. Du må selvsagt ikke si noe som helst om hemmeligheten som ble illustrert, kun hva du selv tenker og/eller føler om hemmeligheten din «på trykk».

Her er tre av tilbakemeldingene vi fikk da vi spurte om det var behov for en side som NORSKE HEMMELIGHETER:

«Åja, det er absolutt helt klart behov for en slik side!! Som mange andre er norske hemmeligheter dagens høydepunkt for meg! Enten det er for en god latter (alle mine yndlings historier er Herfra, helt klart!) Eller for å se at jeg ikke er den eneste i landet med problemer eller for å lette mitt eget hjerte. Og å skrive inn sin Egen hemmelighet hjelper virkelig! Lenge leve norske hemmeligheter!!
Jente (15)»

«Jeg synes norske hemmeligheter siden, er en veldig nyttig side! Jeg er selv innom siden hverdag, den gir meg noe å tenke på, den gir meg å se ting fra andre perspektiv, og sist men ikke minst den gir meg muligheten til å bare få ut alt jeg sitter inne med. Den gjør rett og slett hverdagen min litt lettere! Norske hemmeligheter er en veldig filosofisk og bra side!»

«På en måte føler jeg meg mindre alene. På en annen måte er dette som et moderne «titteskapsteater»…. Man ser intriger, tragedier og hemmeligheter som borgere ikke ville snakket om med gud og hvermann. Jeg nyter det. Litt sosialporno over det.… også har dere fantastiske illustrasjoner, og bare det i seg selv er verdt en titt. Jeg har sendt inn en hemmelighet. Den eri kke blitt publisert, og i etterkant er jeg glad for det. Men der og da.. å trykke på «send hemmelighet»… Det hjalp.»

Jeg har lest om kunstterapi i medlemsbladet Rubin. (Kunstterapiforeningen)

Jeg forbereder meg til foredrag og har lest om kunstterapi i medlemsbladet Rubin. (Kunstterapiforeningen)