For en stund siden traff jeg arrangørene av Oslos nye kulturfestival! Emblafestivalen jobber for likestilling i kulturbransjen, med fokus på musikk, litteratur, kunst, og arrangørvirksomhet.

Vi hadde en interessant prat over en kaffe. Jeg er som vanlig vant til å holde på hemmeligheter, så hva dette møtet handlet om avsløres ikke riktig enda…

Leser med glede at Emblafestivalen har blitt tildelt midler fra Frifondutvalget OG trukket frem  som spennende for sitt prosjekt med å fremme kvinner i musikkbransjen.

Kristine Karlsen og Lisa Jakobsen arrangerer festival til høsten!

Kristine Karlsen og Lisa Jakobsen arrangerer festival til høsten!

Frifondutvalget Det er styret i Norske Konsertarrangører som utnevner Frifondutvalget. Utvalget i 2014 består av Siri Ovstein, Bård Flikke og Helge Bro Matland. Saksbehandler er Mariann Skjerdal fra administrasjonen.

Prosjekter Av spennnende prosjekt ønsker utvalget denne runden å fremheve Sortland Rockeklubb for BlaBlafestivalen med sitt fokus på unge lokale band og «up and coming» artister i området, 10 års-jubilanten Trashpop for sine spennende konsertserier og Emblafestivalen for sitt prosjekt med å fremme kvinner i musikkbransjen. (Kilde: konsertarrangor.no)