NORSKE HEMMELIGHETER er inne i sin andre uke på Instagram!

Instagramkontoen ble opprettet for å være en peiler ned i arkivet som plukker frem hemmeligheter som har blitt sendt inn i perioden fra 2009 frem til nå. Det har blitt noen gode gjensyn! Så langt har over 870 instabrukere slått følge, og 60 hemmeligheter fra arkivet har fått en velfortjent reprise!

Alle hemmelighetene er tilgjengelig på nettsiden, men nå som mengden har blitt såpass stor er det ikke like ofte at man tar seg tid til å bla hele veien tilbake! Dette er nå løst med et nytt sosialt media som bringer NORSKE HEMMELIGHETER frem fra arkivet rett på mobilen. Vi gleder oss til å legge ut videre!

Tusen takk til dere som har slått følge så langt. Vi har trykket inn følg-tilbake-knappen på alle som har lagt oss til, og håper at de som har private profiler bærer over med oss dersom vi har forespurt mer enn en gang. Det er helt greit å være privat, men i hurten og sturten er det ikke sikkert vi husker om vi har forespurt eller ei…

Gamle kjenninger får en velfortjent reprise nå som NORSKE HEMMELIGHETER har fått seg instagramkonto!

Gamle kjenninger får en velfortjent reprise nå som NORSKE HEMMELIGHETER har fått seg instagramkonto! Her fra dag én hvor vi ventet i spenning på følgere;)