VG Helg hadde NORSKE HEMMELIGHETER på trykk i forrige utgave. Jeg traff journalist og fotograf for en tid siden, og snakket blant annet om hva vi tenker om nordmenns hemmeligheter.

«Vi har lært at det er stor forskjell på hvor folk setter intimitetsgrensa og hva ulike definerer som hemmelighet. Noen har som hemmelighet at de synes det er vanskelig å si at man er glad i noen eller kunne ta i mot et kompliment mens dette for andre ikke er en hemmelighet i det hele tatt. Det kan sikkert sammenliknes litt med hvor ulikt folk opptrer i sosiale media der noen velger å dele absolutt alt fra livet sitt, mens andre er mer reserverte. En spennende tanke kan jo være om nettopp noen av disse som bretter ut livet sitt kanskje sitter på en hemmelighet som handler om at det er vanskelig å si hva man føler…»

Artikkelen strekker seg over syv sider og er gjennomillustrert av NORSKE HEMMELIGHETER. Ekstra hyggelig er det at to av hemmelighetene som krydrer oppslagene er laget av vår gjesteillustratør Olivia Jørgensen.

VG Helg og lørdagsavisa

VG Helg og lørdagsavisa

Illustrasjon fra norskehemmeligheter.no

Illustrasjoner fra norskehemmeligheter.no

Flere var nevnt i artikkelen som handlet om hemmeligheter. NORSKE HEMMELIGHETER gjennomillustrerte saken

Flere var nevnt i artikkelen som handlet om hemmeligheter. NORSKE HEMMELIGHETER gjennomillustrerte saken.

Flere hemmeligheter på trykk.

Flere hemmeligheter på trykk.

Artikkelen var også tilgjengelig via betalingstjenesten VG+.