Årets praktiske oppgave under Kunst- og håndverkskonferansen var å illustrere NORSKE HEMMELIGHETER.

Etter foredraget om illustrasjon, prosjektet og virkemidler ble de 150 deltagerene på seminaret oppfordret til å løse utdelt oppgave. Oppgaven besto av to hemmeligheter som skulle illustreres. Totalt ble åtte ulike hemmeligheter delt ut, slik at vi virkelig fikk se alle de ulike måtene å visualisere samme tematikk.

Arket som ble levert ut inneholdt også et avkrysningskjema for bruksrett av hemmeligheten, slik at de kunne publiseres og innlemmes i prosjektet. Vi ble så lykkelige for å se at så mange ønsket sin illustrasjon med i arkivet! Tusen takk til dem som deltok!

Nå vil hemmelighetene laget denne dagen bli publisert på norskehemmeligheter.no. Vi gleder oss å vise frem resultatet!

På slutten av KUnst- og håndverkskonferansen gikk vi igjennom bidrag som var levert inn i løpet av dagen!

På slutten av Kunst- og håndverkskonferansen gikk vi igjennom bidrag som var levert inn i løpet av dagen! (foto: Peter Haakonsen)

Flotte illustrasjoner ble laget da deltagerene på årets seminar visualiserte NORSKE HEMMELIGHETER.

Flotte illustrasjoner ble laget da deltagerene på årets seminar visualiserte NORSKE HEMMELIGHETER.  (Foto: Peter Haakonsen)

For ordens skyld: vi fikk tillatelse til å endre tekst på ulike hemmeligheter, slik at vi kan publisere så mange som mulig uten å spamme ned kanalene våre med samme hemmelighet. Alle som leverte inn sitt bidrag, hadde valget om å bli publisert anonymt eller med navn.