NORSKE HEMMELIGHETER sin Instagramkonto er i stadig vekst, og med det nye mediet har folk mulighet til å kommentere og tagge illustrasjonene. Det er en ny erfaring.

Vi gjorde et bevisst valg da vi besluttet at selve nettsiden ikke skulle ha kommentarfelt under hemmelighetene som ble publisert. Våre lesere kan sende inn kommentarer til hemmelighetene anonymt via innsendervinduet på norskehemmeligheter.no eller kommentere med navn på vår facebookside. Årsaken til at vi har valgt å gjøre som vi gjør er først og fremst innholdet på bloggen.

Når noen først velger å dele noe man aldri har fortalt til en levende sjel, er det utrolig viktig for NORSKE HEMMELIGHETER å ta vare på den tilliten. Det tror vi at vi gjør ved å skåne innsenderene våre for nettroll og stygge kommentarer.

For en tid siden ble vi intervjuet av dokumentarmagasinet Plot om dette, og i etterkant skrev jeg et leserinnlegg for å berømme NORSKE HEMMELIGHETER sine lesere. Her er et lite utdrag: «Mange av våre lesere sender inn lykkeønsker og gode kommentarer til hemmelighetene på nettet. Meldingene preges av oppriktighet, konstruktive meninger og null trolling. Selv de som mener negativt ordlegger seg på en måte som gjør at vi oppfatter det seriøst. Også kommentarfeltene på facebooksiden vår preges av respekt. Dette gjør oss utrolig glade!»

Nå har vi vært på Instagram i noen måneder, og det er med glede vi ser at teorien om at vi har gode lesere stemmer på en prikk! De aller fleste bruker kommentarfeltet til å tagge inn venner og kjente for å vise frem illustrasjonen. Kanskje i noe man kjenner seg igjen, har opplevd selv eller annet. Det er sjelden det står mer enn @ og brukernavn evt smilefjesikoner. Noen kommentarer kommer også, og jevnt over er det flott å se at kommentarfeltet blir brukt slik det skal.

Hipp hurra for vår leserskare!!

58 kommentarer på Instagram, 368 hjerter.

58 kommentarer på Instagram