Fargeleggingsboka er tilbake! For alle! Jeg tror til og med jeg har lest at det er sunt! Og alt som er sunt bruker jo ikke å være så godt som dette… så det her er jo fantastisk! Ingenting er bedre enn illustrerte ark og fargestifter tel!

NORSKE HEMMELIGHETER er med på bølgen og har laget en tegne- og fargeleggingsbok basert på illustrasjonene fra nettsiden. I tillegg kan man føye til mer, skrive på tekst og la kreativiteten flyte fritt!

Sidene i heftet kan for eksempel brukes til et oppslag til samboer´n, en huskelapp til deg selv eller en kreativ beskjed på lunsjrommet på jobben. Om du printer på litt tykkere kartong kan du lage et kort til noen… Kanskje til bursdag eller bare fordi noen er en god venn? Du kan lage et nabovarsel, eller bruk tid på deg selv og lag en hemmelighet som kanskje forblir helt din egen.

Så langt har flere hundre lastet ned tegneboka gratis, og det gleder oss at tusjen spruter, stifter brekker og ideér kokes frem i hodet! Kanskje får vi også se noen ferdige resultater etterhvert. #norskehemmeligheter er vår radar ut i verden, så alt som merkes med emnaknaggen finner vi tilbake til!

Boka kan lastes ned HER!

Tegne- og fargeleggingsboka til NORSKE HEMMELIGHETER består av 10 sider som kan printes ut igjen og igjen!

Tegne- og fargeleggingsboka til NORSKE HEMMELIGHETER består av 10 sider som kan printes ut igjen og igjen!

Eneste gangen jeg liker edderkopper - som illustrerte...

Eneste gangen jeg liker edderkopper – som illustrerte…

Forsiden på heftet gir inspirasjon til mulige bruksområder...

Forsiden på heftet gir inspirasjon til mulige bruksområder…