Filmpolitiet i P3 bruker i sin artikkel om guilty pleasures en illustrasjon fra NORSKE HEMMELIGHETER sin Instagramkonto. Artikkelen trekker fram Paradise Hotel som eksempel på «en påminnelse om at vi ikke er alene om å være idioter, en forsikring om at også andre lider av uforbederlige skavanker.» Kommentarforfatteren, Daniel Guanio, spør seg også om det «Kanskje er det en sårt tiltrengt kontrast til all den krampaktige fasadebyggingen vi ellers ser i samfunnet?»

Vi liker å tenke at et prosjekt som NORSKE HEMMELIGHETER kan være en tilbyder av annet enn de vellykkede kakene, de rene barna og solskinnsferiene på facebook.

Kult at hemmeligheten som her kom på trykk gikk rett inn i problemstillingen til kommentaren, OG satte prikken over i´en med en illustrasjon til teksten! For første gang er også tråden fra NORSKE HEMMELIGHETER trukket helt til Hollywood og selveste Tom Cruise. Det finnes ingen grenser for hvor nordmenns hemmeligheter er aktuelle!

Illustrasjon fra NORSKE HEMMELIGHETER illustrerer guilty pleasures i avsnittet «Vi er alle idioter». (Kilde: skjermdump http://p3.no/filmpolitiet/2015/07/snikende-skyldfolelse-skjult-behov/)

Illustrasjon fra NORSKE HEMMELIGHETER illustrerer guilty pleasures i avsnittet «Vi er alle idioter». (Kilde: skjermdump P3 Filmpolitiet, link nederst i innlegget)

Avsnittet og illustrasjon fra NORSKE HEMMELIGHETER, nesten i sin helhet. (Kilde: skjermdump http://p3.no/filmpolitiet/2015/07/snikende-skyldfolelse-skjult-behov/)

Avsnittet og illustrasjon fra NORSKE HEMMELIGHETER, nesten i sin helhet. (Kilde: skjermdumpP3, Filmpolitiet. Link nederst i innlegget)

Hele artikkelen kan leses på P3 sine sider her.