Til høsten lanseres Norwegian Illustrators no 5! Boka er et initiativ fra Grafill Ilustrasjon og blir utgitt på Magikon forlag. Som en del av Grafill Illustrasjon og som illustratør gleder jeg meg til å se det ferdige resultatet! Det nærmer seg…

Her er Norwegian Illustrators no 4, snart kommer neste i rekka...

Her er Norwegian Illustrators no 4, snart kommer neste i rekka… (kilde: Grafill Illustrasjon)

Dette skriver Grafill Illustrasjon på sin nettside: «Dette er en mulighet til å presentere arbeidene dine i et av de fremste verktøyene for finne fram til norske illustratører. Katalogen blir distribuert til mer enn 1000 potensielle oppdragsgivere og samarbeidspartnere, inkludert nøkkelpersoner i forlag, byråer, mediehus m.m. i og utenfor Norge.

Grafill har erfaring med at illustrasjonskatalogen er en flott arena for å vise fram aktive norske illustratører. Det begynner å bli en pen liten serie med kataloger etterhvert, og vi er stolte av nivået disse holder. Denne gangen vil katalogen også ha spennende redaksjonelt innhold skrevet av designskribent Kristina Ketola Bore.

Illustrasjonskatalogen lanseres i september 2015 i forbindelse med Barnebokfestivalen i Oslo. Det vil i forbindelse med lanseringen holdes en utstilling i R21, der alle som deltar i katalogen vil få anledning til å stille ut et av bildene de har bidratt med. Vi satser også på å presentere katalogen ved bokmessa i Frankfurt i oktober.»