En workshop kan bety et betydelig tilskudd i bunken av skisser, teknikkprøver og fargekladder! (som gjerne samler støv…) En workshop med marmorering derimot kan bety din første egendesignede tights!!

Under årets Visuelt var jeg på workshop for å få en innføring i marmorering. Teknikken går ut på å male på et vannbad og hente opp fargene med et papir. For noen kreative, fargesprutende timer det ble!

Nå har jeg starta redigeringsjobben av resultatene og ut av første scannede ark kom en mann som har lagt kinnet ned i kopimaskinen! Samme motiv ble også en tights!

Både tights og kunstprint ligger nå i nettbutikken for dem som har lyst til å starte høsten med noe isblått. Perfekt for å markere den nordiske vintersteminga som snart viser seg på gradestokken! (Til tightsfolket: husk ullstrømpebuksa under!;) )

Marmorering fra A4 til plakatstørrelse. Kjempegøy! (foto: Trond Bredesen)

Marmorering fra A4 til plakatstørrelse. Kjempegøy! (foto: Trond Bredesen)

En sort prikk som pupill og vips: første scannede marmorering viste seg å bli en mann som har lagt kinnet ned i en kopimaskin. Kunstprint kan kjøpes her eller via linken i bildet.

En sort prikk som pupill og vips: første scannede marmorering viste seg å bli en mann som har lagt kinnet ned i en kopimaskin. Kunstprint kan kjøpes HER eller via linken i bildet.

Min første egendesignede tights! Hipp hurra! Finnes for salg HER!

Min første egendesignede tights! Hipp hurra! Finnes for salg HER!

Workshopen ble ledet av Apen Apen, en prosjektgruppe etablert av Thomas Kjellberg, Mats Omland og Steinar Borø.