Før sommer´n ble NORSKE HEMMELIGHETER spurt om vi hadde noe vi kunne bidra med til Litteraturtidsskriftet ETTER. Deres neste nummer skulle handle om hukommelse, og med et proppfullt arkiv var det klart at vi hadde illustrerte hemmeligheter relatert til det!

NORSKE HEMMELIGHETER som kan falle inn under kategorien hukommelse kan handle om en litt for lang bytur, om barndomsminner, om det man gjerne skulle ønske man kunne glemme som allikevel sitter brent fast i hukommelsen og kanskje en situasjon man gjerne skulle ha gjenskapt i tankene…

Det som er passende akkurat nå er at jeg ikke lenger husker hvilke hemmeligheter som ble sendt inn til redaksjonen. Det er seks måneder siden jeg sendte filene, så under lanseringsfesten i kveld blir det litt som å pakke opp en gave når jeg blar igjennom magasinet. Blir gøy å se hvilke hemmeligheter som endte på trykk, og spennende å se hvordan hukommelse har blitt vist frem gjennom tekst og bilder.

I dag er det slippfest for nyeste nummer av litteraturtidsskriftet ETTER. Her er skjermdumpen av facebookeventet med illustrasjon av Maria Pohl.

Skjermdump av kveldens facebookevent med illustrasjon av Maria Pohl.

Dette skriver tidsskriftet om seg selv på nett: «Litteraturtidsskriftet ETTER startet som en idé under en eksamen på Westerdals. Fire tekststudenter har gått sammen for å realisere prosjektet, og første utgave kom ut i mai 2014. ETTER publiserer tekst, foto og illustrasjoner fra etablerte og uetablerte aktører. Og kommer ut to ganger i året.»