HIV, HEMMELIGHETER OG ARBEIDSLIV

Jeg har mye å takke Frank Warren og hans kunstprosjekt PostSecret for! i 2007 kjøpe jeg boka som skulle sette kreativiteten i sving til det som to år senere ble til NORSKE HEMMELIGHETER.

PostSecret startet med at Frank Warren delte ut postkort til fremmede og ba om deres hemmeligheter. Postkortene ble sendt anonymt og har resultert i bøker, foredrag, utstillinger og verdens største reklamefrie blogg postsecret.com. Nettstedet viser nye hemmeligheter hver søndag.

Til nå har jeg ikke sett at Frank Warren har holdt foredrag i Norge. Til nå. For 1. desember er nemlig dagen inspirasjonskilden min dukker opp på scena på Litteraturhuset i Oslo!

01_Postsecret_HivNorge_hemmelighet_Cathrine_Louise_Finstad_desillustrert

Frank Warren, kunstneren bak PostSecret kommer til Oslo! (Kilde:HivNorge sitt facebookevent)

Anledningen til at Frank Warren blir å finne på Litteraturhuset er seminaret HIV, HEMMELIGHETER OG ARBEIDSLIV. Arrangøren bak er HivNorge i samarbeid med Helsedirektoratet, og på programmet står nettopp HIV og hemmeligheter.

På sin event på facebook skriver HivNorge blant annet: Hvordan stiller vi oss til kolleger med hiv? Og hva tenker vi om å ha en lege med hiv? Personer som lever med hiv vil fortelle om sine erfaringer med åpenhet på arbeidsplassen.

20b_Postsecret_HivNorge_hemmelighet_Cathrine_Louise_Finstad_desillustrert

En av hemmelighetene publisert hos NORSKE HEMMELIGHETER. (Evt. kjøp via  linken støtter prosjektet med noen kroner)