I forrige uke var Frank Warren på Oslobesøk i forbindelse med seminaret HIV, HEMMELIGHETER OG ARBEIDSLIV. Seminaret foregikk på Litteraturhuset i Oslo, og ble arrangert av HivNorge i samarbeid med Helsedirektoratet.

At Frank Warren var et trekkplaster for seminaret er ikke til å legge skjul på, men resten av innholdet var veldig verdt å få med seg. For eksempel fikk vi høre historien om frykten for ikke å få være onkel for sine egne nevøer lenger (hjerteskjærende!) og  om at noen fortsatt er redd for å dele toalett på arbeidsplassen dersom det er en hivsmittet ansatt!

Heldigvis var det også mange eksempler på at det å leve som hivpositiv er akkurat som å leve et helt «normalt» liv. Bortsett fra at der andre kanskje tar piller mot blodtrykk eller sprøyter for diabetes, tar hivsmittede en annen type medisin. Veldig enkelt egentlig, men dessverre fortsatt et tema.

07_Postsecret_HivNorge_hemmelighet_Cathrine_Louise_Finstad_desillustrert

Frank Warren deler hemmeligheter fra PostSecret.

Frank Warren fortalte om PostSecret og ulike hemmeligheter som har kommet inn til prosjektet. Hemmeligheten på bildet resulterte i en haug med fotografier av andre dører med hull i, som en beskjed til innsenderen av denne hemmeligheten: du er ikke alene.

07b_Postsecret_HivNorge_hemmelighet_Cathrine_Louise_Finstad_desillustrert

Endelig fikk Elise og jeg treffe selveste Frank Warren!

Etter seminaret var det boksignering og tid til en prat med Frank Warren. Helt utrolig at vi endelig skulle få hilse på og snakke med personen som har gitt så mye inspirasjon til NORSKE HEMMELIGHETER.

07c_Postsecret_HivNorge_hemmelighet_Cathrine_Louise_Finstad_desillustrert

Hemmelighet fra NORSKE HEMMELIGHETER. Utvalgte hemmeligheter er for salg i nettbutikken.