«60×60 DET UNDRENDE SINN / WONDERING MIND»

Galleri Schaeffers Gate 5 er en liten skatt du bør besøke. Ta trikk 11, 12 eller 13 til Schous Plass. Galleriet ligger i en sidegate til Toftes gate, et kvartal syd for Sofienbergparken.

Akkurat nå vises utstillingen «60×60 DET UNDRENDE SINN / WONDERING MIND» der seksti internasjonale kunstnere har laget kunst rundt nettopp tematikken “det undrende sinn”.

Kunstnerne, kommer fra mer enn 20 land, og har alle fått en rund kobberplate med en diameter på 12 cm. På denne kobberplaten har de blitt bedt om å lage et grafisk blad rundt temaet «Det undrende sinn». Mon tro hvor like og ulike tolkningene blir?

I tillegg viser de norske grafikerne Kari Adora Hauge, Elisabeth Schjønsby og Grete Marstein, en rekke trykk som utvider grafikkbegrepet: kunstnerbøker, støpt og foldet tredimensjonal grafikk og grafikk som leker med både format og teknikk.

Utstillingen er åpen frem til 11.september 2016
Åpningstider: torsdag / fredag: kl 16-19, lørdag / søndag kl 12-15 eller etter avtale på telefon 99 444 762

02_galleri_schaeffersgate_foredragsholder_foredrag_desillustrert_illustrasjonsagent_illustrasjon_tekst_cathrine_louise_finstad

Schaeffers Gate 5 er et kultursted og galleri, dedikert til utfordrende kunst, kultur og kreativitet. Galleriet har som mål å etablere en plattform hvor kunstnere fra Europa og Amerika møtes. Alle disse kunstnerne har sin egen unike versjon av virkeligheten. Galleriet ser fram til å presentere disse kunstnerne, deres uttrykksverdener som representerer nåtid, fortid og framtid, uttrykksformer som kan være romantiske så vel som ironiske og undergravende.