Er du nysgjerrig på hemmeligheter, illustrasjon og hvordan det er å drive et kunstprosjekt på nettet? Da er et foredrag om NORSKE HEMMELIGHETER midt i blinken! Jeg tilpasser presentasjonen etter dine interesser og holder også gjerne workshop. Et foredrag kan handle om alt fra hva det kan bety å dele en hemmelighet anonymt til fargevalg og illustrasjonsteknikk. Foredraget kan også legges opp som underholdning på Kick Off eller julebord – hvilke hemmeligheter finnes der du jobber?

Akkurat nå kan du booke et foredrag til vinter´n og våren. Ring på 920 21 539 eller mail på cathrine(at)norskehemmeligheter.no

Neste foredrag: 23. mars 2018 –  Bedriftsoppdrag, Oslo

Forrige foredrag: 1. mars 2018 – Medier og kommunikasjon, Nannestad VGS

Her er noen referanser:

«Ordløse bilder ble en veldig fin samtale som var profesjonelt og bra lagt opp. Moderator fikk vist fram bredden i det ordløse formatet på en balansert måte, og fikk også fram hvor stor forskjell det er på å jobbe med bilder med og uten tekst.» Siri Odfjell Risdal, Sølvberget Stavanger bibliotek og kulturhus.

nordiskbarnebokkonferanse_moderator_desillustrert_cathrinelouisefinstad

Under Nordisk Barnebokkonferanse 2017 var jeg moderator for panelpraten om Ordløse bøker. (Foto:Instagram/ @biblioteklinda)

«Cathrine Louise Finstad har snakket om illustrasjon og om Norske hemmeligheter på Kunst- og håndverkskonferansen 2015. Konferansen er arrangert av høgskolene i Telemark og Oslo/Akershus (HiT og HiOA), og arrangeres årlig for grunnskolelærere i kunst og håndverk i tillegg til faglærerstudenter. Finstads morsomme og overraskende vinklinger bidro til forståelse for illustrasjoners nytteverdi og egenverdi. Hun skapte engasjement blant publikum med sin uanstrengte formidlingsmåte. I tillegg til foredraget ledet hun også en kort og effektiv workshop basert på Norske hemmeligheter. 150 konferansedeltakere fikk utdelt til sammen 8 ulike hemmeligheter fra arkivet og fikk tegne hver sin hemmelighet. I et evalueringsskjema som ble sendt ut i ettertid ble Finstads innlegg trukket fram som et høydepunkt av flere deltakere.» Peter Haakonsen, høgskolelektor ved Institutt for estetiske fag, Høgskolen i Oslo og Akershus.

Praktisk oppgave gjennomgås under Kunst- og håndverkskonferansen 2015. (kilde: @livdahlin /Instagram)

Praktisk oppgave gjennomgås under Kunst- og håndverkskonferansen 2015. (kilde: @livdahlin /Instagram)

«Undertegnede vil med dette anbefale Cathrine Louise Finstad fra Norske Hemmeligheter som foredragsholder der dette temaet er interessant. Hun er en levende og god foredragsholder og var veldig godt forberedt da hun møtte hos oss 26. april 2014. Foredraget er både interessant, morsomt og tankevekkende, og jeg kan tenke meg at det kan passe i de fleste fora.» Toril S. Kojan, Leder Kunstterapiforeningen i Norge.

«Cathrine Louise Finstad var i Modum kunstforening den 31.05.2016 for å snakke om Norske Hemmeligheter. Cathrine Louise Finstad presenterte på en fin og engasjerende måte hvordan Norske Hemmeligheter har kommet i stand og om hvordan hun og hennes kollega illustrerer hemmelighetene etter hvert som de blir sendt inn.
På vegne av Modum kunstforening vil jeg anbefale dette foredraget til andre som vil vite mer om Norske Hemmeligheter.» Une Backe Altern, leder Modum kunstforening.

«Vi i Volumfestivalen har hatt et foredrag med Cathrine Finstad som en del av vårt litteraturprogram. Dette var vi særdeles fornøyd med. Med engasjement og innlevelse ga hun oss et innblikk i opprinnelsen bak norske hemmeligheter, og hva de forteller om det norske folk.»  Mina Løken & Malin Lassemo v/Volumfestivalen Litteratur.

På plakaten under Volumfestivalen 2014.

På plakaten under Volumfestivalen 2014.

«Finstad har bidratt med foredrag i Drømmeukene i 2013, 2014, 2015 og 2016. Opplegget har vart i omlag 1 time og hun tar utgangspunkt i sin egen historie, kombinert med fortellinger om yrket sitt. Hun engasjerer deltakerne gjennom å fortelle om sin vei i livet. At historien blir formidlet autentisk og med stort engasjement drar deltakerne med og gjør at de blir interessert i hennes yrke både som blogger av Norske Hemmeligheter og illustratør. Det inspirerer ungdommene hun møter til å snakke om sine egne liv, utfordringer, håp og drømmer. Deltakerne i kurset har svært ulik livserfaring og livssituasjoner, men foredraget treffer de ulike deltakerne på forskjellig måte og engasjerer og inspirerer.» Anna-Sabina Soggiu, spesialkonsulent, NAV Grünerløkka sosialtjeneste.

Fargerig presentasjon! (Kilde:Instagram /@randihob)

Fra idé til ferdig prosjekt. Presentasjon for illustrasjonstudentene ved Norges Kreative Høyskole. (Kilde:Instagram /@randihob)

«Cathrines konsept og formidlingsevne har vært til stor motivasjon og inspirasjon for oss på Norges Kreative Høyskole.» Lise Larsen Kjelstrup, Norges Kreative Høyskole.

Blogginnlegg merket foredrag finner du her!

Ta kontakt på mail: cathrine(at)norskehemmeligheter.no eller ring på mobil 92 02 15 39.

Reklamer