Illustrasjon av Illustratør fra Illustratørene! 

Jo flere kokker jo mere søl er kanskje sant på kjøkkenet. I en skapende fase derimot, er sju illustratører bedre enn én! Flere øyne, flere innspill og flere løsninger.

Og det er nettopp dette du finner hos ILLUSTRATØRENE, en samlet gruppe illustratører som nyter godt av hverandres ferdigheter, erfaring og faglige samarbeid.

Sju illustratører på samme sted gir mulighet for flere og bedre løsninger av ditt oppdrag. Daglig bruker vi fordelen av å ha hverandre til å sile vekk, legge til og kvalitetssikre både idé, løsning og teknikk.

Illustratørene hos ILLUSTRATØRENE har i tillegg variert stil, særegne uttrykk og kompetanse som dekker alle områder av illustrasjon.

Du forholder deg enkelt og greit til illustrasjonsagent Cathrine Louise Finstad som loser deg gjennom hele prosessen. 

01_illustratorene_illustrasjonsagent_cathrinelouisefinstad02_illustratorene_illustrasjonsagent_cathrinelouisefinstad03_illustratorene_illustrasjonsagent_cathrinelouisefinstad04_illustratorene_illustrasjonsagent_cathrinelouisefinstad05_illustratorene_illustrasjonsagent_cathrinelouisefinstad06_illustratorene_illustrasjonsagent_cathrinelouisefinstad

Illustratørene ble etablert i 1987, og er den eldste og største sammenslutningen av sitt slag i Norge. 

Se nettsiden her.

Følg på Instagram her.

Følg på Facebook her.

Reklamer